Tartós, világító reklámeszközök okosan, még az idén! 2016.11.30.

2016. november 26. Kisalföld napilap
Tartós világító-reklámeszközök okosan, még az idén!
 
Decemberben előtérbe kerülnek a fények: környezetünket világító dekorációkkal tesszük meghittebbé, sőt tegnap már a belváros is ünnepi fényárba öltözött. A fények hangulatteremtő és figyelemfelhívó erejét más területeken is érdemes kihasználni.
 
A Felirat Reklám Műhely Kft. világító reklámeszközei és egyéb információs rendszerei nem kizárólag cégeknek, üzleteknek, hanem intézményeknek, önkormányzatoknak és nonprofit szervezeteknek egyaránt esztétikus külső-belső megjelenést biztosítanak – nem csak decemberben!
 
Amit ma megtehet, ne halassza jövőre!
Az év dolgos hétköznapjaiban náluk is gyakran elmarad az amúgy szükséges arculati elemek készíttetése, vagy megújítása, amire kiváló időszak a december. Ekkor már az is jól látszik, hogy az előre meghatározott költségvetésből mekkora költségkeret marad az intézményeknél ezen feladatok pótlására, vagy a jövő évben várható események előkészítésére. Még idén, a 2016-os költségvetés terhére is leadhatók az ez irányú megrendelések és a kivitelezés részletei már munka közben tisztázhatók.
 
Rugalmas megoldások az állami intézményeknek is
Számos államigazgatási és egyéb közszolgáltató intézmény külső-belső megjelenését tette már a Felirat Reklám Műhely Kft. egységessé -  és ez által profivá - nemcsak Győrben, hanem országszerte több településen is. - Már az önkormányzatok és egyéb intézmények is egyre gyakrabban alkalmazzák külső homlokzatukon a korszerű és energiatakarékos világítórendszereket: feszített ponyvás világítódobozokat és direkt, vagy indirekt világítású betűtesteket, hogy szürkületben és este is könnyedén megtalálhassák őket. Beltéren pedig az egységes rendszerű, egyedi igényekhez igazodó, bővíthető és könnyen karbantartható irányítórendszerek, tájékoztató és ajtótáblák segítik az eligazodást. – mondta el Varga Péter, a Felirat Reklám Műhely Kft. ügyvezetője. - Ezenkívül gyakran kapunk megbízást zászlókra, molinókra, autódekorációra és településtérképes eligazító táblákra, de az is előfordult, hogy falunapi reklámajándékokat készítettünk már decemberben az egyik előrelátó település jövő nyári programjához.
 
A Felirat Reklám Műhely Kft. egyedülállóan precíz, modern gépeivel felszerelt saját gyártói műhelyében kizárólag elsőrangú alapanyagok felhasználásával valósít meg minden megjelenéssel kapcsolatos egyedi elképzelést. Szakmai tapasztalatuk, neves referenciáik és számos elismerésük garanciát jelent a kifogástalan eredményre.
 
Ha Ön is szeretne egységes, profi megjelenést, ne halogassa a döntést, keresse fel a Felirat Reklám Műhely Kft-t még ma!
 
 
Tartós, világító reklámeszközök okosan, még az idén! Tartós, világító reklámeszközök okosan, még az idén!

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!