Világító reklámfeliratok

betűdobozvilágítódoboztotem oszlop

Egy látványos reklámfelirattal éveken keresztül ott lehetsz a potenciális vásárlóid szeme előtt, világító reklámfelirattal pedig éjszaka sem tűnsz el onnan. Alacsony fogyasztású LED fényforrásokkal ellátott világító betűdobozok, világítódobozok, és egyedi totemoszlopok segítenek kiemelkedni versenytársaid közül. Hosszútávú marketingeszköz, amelyre emlékezni fog, aki látja.

Milyen szempontok szerint válassz a világító reklámok közül?

Nem véletlenül tartják a világító táblákat rendkívül népszerű marketingeszköznek. Sokoldalú felhasználhatóságukkal és esztétikus, látványos, figyelemfelkeltő mivoltukkal messze kiemelkednek a hagyományos marketingeszközök sorából. Azért, hogy maximálisan kihasználhasd a világító reklámokban rejlő nagyszerű lehetőségeket, fontos, hogy tudatosan válassz a LED fényforrásokkal ellátott világító betűdobozok, világítódobozok, és egyedi totemoszlopok közül. Ha bizonytalan lennél, cégünk szívesen segít az igényeidnek, tevékenységi körödnek megfelelő világító reklám kiválasztásában is. Mielőtt megrendelnéd a tökéletes világító reklámot, érdemes a következő kérdésekre választ találnod:
• Milyen üzentet szeretnél közvetíteni a világító reklámmal?
• A fényreklámos üzeneteddel a távolabbi célközönség figyelmét is szeretnéd felhívni, vagy inkább azt szeretnéd, hogy azt csak közelebbről vegyék észre az emberek?
• Mekkora az az összeg, amit rá tudsz fordítani?
• Villogó, feltűnő, kontrasztos reklámban vagy valamilyen szolidabb megoldásban gondolkodsz?
• Van konkrét elképzelésed a színeket, méreteket, a grafikát illetően?
Nem csak a nagyok kiváltsága, hogy kiemelkedjenek a tömegből. Ha úgy érzed, eljött az idő, hogy büszkén megmutasd magad a világnak úgy, hogy naplemente után is mindig látható maradj a potenciális érdeklődők számára, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessünk a további részletekről!
 
 

Világító reklámfeliratok referenciák

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


30 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!