Totemoszlop

A totemoszlop nem pusztán egy praktikus arculati kiegészítő, hanem egyfajta jelkép, szimbólum, mely cégének stabilitását jelzi. A plasztikus, átvilágítható, élvilágítós és nyomtatott dekorációk megjelenítésére is alkalmas, mely egyaránt lehet belső és külső megvilágítású.
 

Miért ideális marketingeszköz a totemoszlop?

Az információs túltelítettség nem csupán akkor fenyeget minket, ha túl sok időt töltünk az online térben. Elég kilépni az utcára, és máris plakátok, hirdetések, tájékoztatók tömkelegével találjuk szemben magunkat, az agyunk pedig egy idő után azzal kezd védekezni a túlterhelés ellen, hogy egyes hirdetőfelületekről egyszerűen nem vesz tudomást. A járókelők számos esetben észre sem vesznek egy plakátot vagy feliratot, ám egy jól elhelyezett, igényes és látványos totemoszlop már messziről magára tudja vonzani a tekinteteket, képes egy szempillantás alatt fontos márkaüzeneteket közvetíteni, emellett arra is tökéletes, hogy jól láthatóan jelezze az üzlet elhelyezkedését. A láthatóságot tovább fokozza, hogy a totemoszlop világító kivitelben készül, így sötétben is jól látható, illetve igény szerint úgy is kialakítható, hogy nemcsak kettő, hanem több irányból látható legyen az azon megosztott információ.
 

Hogyan szabható személyre egy totemoszlop?

Ahogy az a releváns referenciáinkon is jól látható, a totemoszlopok megjelenésének sok szempontból csupán a fantázia szab határt. A változatos színek, formák és hatások alkalmazásával kialakítható táblákon nyomtatott dekoráció is megjelenhet, kerülhet rájuk élvilágítás, valamint még láthatóbbá tehetők, amennyiben belső ledes világítást is kapnak.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnéd a totemoszlop vagy éppen reklámtábla készítést olyan tapasztalt cégre bízni, amely megbízhatóan, minőségi alapanyagok felhasználásával, az ügyfelei egyedi igényei maximálisan szem előtt tartva dolgozik!
 Üzlet totem oszlopa Kültéri totem oszlop Céges totem oszlop Design totem oszlop Ezüst totem oszlop Autószalon totem oszlop

Legújabb projektek amiken dolgoztunk

Irányító rendszerek
Bővebben
Járműdekoráció
Bővebben
Nyomdai termékek
Bővebben
Óriásnyomtatás
Bővebben
Reklámajándékok
Bővebben
Reklámfeliratok
Bővebben
Világító reklámfeliratok
Bővebben

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


30 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!