Molinó / Feszített vászon / Ponyva

A molinó / ponyva dekoráció alkalmi, illetve közepes élettartamú reklámhordozó, kültéren és beltéren egyaránt használható. Nagyformátumú, digitális nyomtatóval dekorált ponyva végleges formáját szegés, ringlizés és bújtató készítésével nyeri el. A molinót extrudált alumínium keretbe felfeszítve garantáljuk az elegáns dekorációt.
Ön is egyedi megjelenésű molinón hirdetné termékeit, szolgáltatásait? Esetleg építkezése során van szüksége az állványzatot elfedő, esztétikus megjelenésű ponyvára? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért éri meg a molinó készítést választani?

A nagy felületek takarására is alkalmas molinók kiválóan használhatók akár nagyobb épülethomlokzatok takarására vagy éppen óriásplakátok készítésére is. A jól feszülő, minőségi alapanyagból készült ponyvák akár 1-3 évig is képesek ellenállni az időjárás -viszontagságainak, így tökéletes megoldást jelenetek megfizethető árú reklámfelületek biztosítására egy-egy építkezés időtartama alatt.

A molinók előnyei:

• A molinók acélsodronyra is kikötözhetők, speciális ponyvakeretbe is befeszíthetők, valamint egyedi igények szerint akár konzolos szerkezetek is készíthetők hozzájuk.
• A digitális (oldószeres vagy UV) nyomtatásnak köszönhetően bármely grafika jó minőségben, esztétikus módon jeleníthető meg a ponyvákon.
• Nagy, épületeket beborító, de akár kisebb méretben is elkészíthetők. A kisebb darabok könnyedén kötözhetők kerítésekre, de akár össze is hegeszthetők, így egybefüggő dekort is készíthetünk belőlük.
• Amennyiben a körülmények úgy kívánják, érdemes lehet molinó helyett mesh hálót készíttetni, amely a ponyvához hasonló megjelenést biztosít, ám lyukacsos anyagának köszönhetően jobban átengedi a szelet.

Miért válasszon minket?

• Mi nem csupán a molinó készítést vállaljuk, de ügyfeleink egyedi kérései alapján akár a grafikai anyag elkészítésében is tudunk segíteni. Amennyiben még nem készítette el a szükséges grafikát, de tudja, milyen üzenetet szeretne eljuttatni hirdetésével, ez lesz a legjobb megoldás.
• A legyártott molinó telephelyünkön személyesen átvehető, de igény esetén a futárral történő kiküldést is biztosítjuk.
• Ügyfeleink egyedi igényei esetén a molinó készítés mellett a telepítéséhez szükséges feszítő keretet, a szereléshez szükséges tartozékokat, valamint azok műszaki tervezését és kivitelezését is vállaljuk.Nyitási molinó Plázán molinó Corvinus molinónk Pékségen cégfelirat Expora feszített vászon Óriásnyomtatás matrac stúdiónak Kamionmosó cégfelirat, molinó Céges felirat

Legújabb projektek amiken dolgoztunk

Irányító rendszerek
Bővebben
Járműdekoráció
Bővebben
Nyomdai termékek
Bővebben
Óriásnyomtatás
Bővebben
Reklámajándékok
Bővebben
Reklámfeliratok
Bővebben
Világító reklámfeliratok
Bővebben

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


30 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!