Milyen hely a Felirat Reklám Műhely?


Cégünket alapító-tulajdonosa; Varga Péter (gépész- üzemmérnök és ipari alpinista), 1992-ben egyéni vállalkozásként indította. 1997-ben Kft.-vé alakult reklámeszköz gyártó kisvállalkozásunk a Győr belvárosától néhány percnyi autózásra lévő Pinnyéd városrészben található. Itt valósítunk meg minden reklámeszközökkel, belső design-nal és fémmegmunkálással kapcsolatos egyedi elképzelést.
Fő tevékenységünk az egyedi betűdobozok, világítóreklámok tervezése, gyártása, szerelése, valamint a nagyformátumú digitális nyomtatás. Emellett készítünk autódekorációt, kiállítási állványokat és installációkat, cégportálokat, egyedi táblarendszereket, projekttáblákat és nyomdai termékeket, reklámkiadványokat. Belső design üzletágunk képes kielégíteni minden belsőépítészeti koncepciót kezdve a faldekorációtól egészen az egyedi bútorokig.
Az elmúlt több mint két évtized alatt rugalmas fémmegmunkálási tevékenységünkkel már az iparban is letettük a névjegyünket. A térség jelentős gyártói fordulnak hozzánk, ha fémszerkezetekre, fémalkatrészekre vagy egyéb fémmegmunkálással kapcsolatos szolgáltatásra van szükségük.
Stabil piaci jelenlétünk alapját biztosítja, hogy képesek vagyunk a fenti projekteket teljes körűen felügyelni, mely jelenti
  • az igények pontos felmérését,
  • a megbízóval való kreatív együtt gondolkodást,
  • a pontos és gyors tervezést,
  • a szakszerű kivitelezést kizárólag minőségi alapanyagokból,
  • és az azt igénylő munkák kihelyezését, szerelését és garanciális javítását.
Kreatív tervezőirodával, korszerű eszközökkel, komplett lakatos műhellyel és nagy gyakorlati tapasztalattal felvértezett munkatársaink jelentenek garanciát a kifogástalan eredményre. Referenciáink és szakmai elismeréseink egyaránt mutatják, hogy a felépített szakmai és technikai háttérnek köszönhetően a piac meghatározó szereplői vagyunk.
Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk partnereink szakmai és piaci sikereihez, de hidd el, nem dőlünk elégedetten hátra. Mindennapjainkat átszövi a folyamatos kreativitás, az innováció, az állandó fejlődés és újítás.
Fő törekvésünk, hogy új és leendő ügyfeleink igényeit az üzleti korrektség jegyében a legmagasabb minőségben, rugalmasan és gyorsan elégítsük ki.
Megbízóink olyan hosszútávú, valódi partnerként tekinthetnek ránk, akikhez egyaránt fordulhatnak konkrét elképzelésekkel, ötletekkel és célkitűzésekkel is.
Bízunk benne, hogy referenciamunkáink Téged is meggyőznek, és hamarosan együtt valósíthatjuk meg elképzeléseidet!
 
Üdvözöl,
a Felirat Reklám Műhely csapata
 

RÓLUNK MONDTÁK...

 
"Ajánlom, mivel mindig precíz, magas minőségű munkát végeznek. Kedves, segítőkész csapat, rövid határidővel történő teljesítés. Erősségük a minőség." (Kiss Ádám, Marclean Kft.)
 
"Mindenkinek ajánlom, aki profi céggel szeretne reklámoztatni. Profi, szolgálatkész, udvarias csapat." (Lachmann Béla, Lachmann Anno 1886 Kft.)
 
"Teljesen korrektül zajlott minden." (Dankó Attila, Lambda Systeme Kft.)
 
"Gyors megoldások, visszajelzések. Közvetlen kommunikáció. Javaslatok, ötletek adása. Minőségi anyagok és kivitelben egyaránt. Amiben gondolkodtam, az megvalósult látványban és anyagban egyaránt." (Zsiga Ákos, RWA Magyarország Kft.)
 
"Ajánlanám, főleg komplex munkákra, feliratokra, a gyártás és a kivitelezés kiváló minőségű." (Éltex Kft. Csapata)
 
 
magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!