Pályázatok

2018.01.17.
KÖZLEMÉNY
PROTOTÍPUS, TERMÉK-, TECHNOLÓGIA- ÉS SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS A FELIRAT REKLÁM MŰHELY KFT.-NÉL
A FELIRAT REKLÁM Műhely Kft-nél Uniós támogatásból prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés támogatása valósul meg. A Kft. jelentős árbevétel növekedést érhet el a projekt fejlesztési eredményének köszönhetően, értékesítése mind a hazai, mind az exportpiacon megvalósul, s jelentős és tartós növekedést biztosít a Felirat Reklám Műhely Kft. számára. A fejlesztés megvalósításához a vállalkozás 30,97Millió Ft támogatásban részesült.
A GINOP-1.2.1-15-2015-00003 azonosító számú projekt megvalósítása és a prototípus gyártás során kialakításra kerülő új technológia kiváltja a korábbi kézi gyártási folyamatot, kiküszöbölve annak hibáit, új, korszerű és látványos megoldásokat kínálva a gyártásban.
A fejlesztés megvalósításához szükség van egy speciális CNC élhajlító gép, egy lézerhegesztő gép, valamint egy széles formátumú nyomtató berendezés beszerzésére. A fejlesztés megvalósításával hazánkban egyedülállónak számító technológia jön létre a betűdobozkészítés területén, amellyel hatalmas előrelépést tehet a Felirat Reklám Műhely Kft. a reklámiparban. A technológia kialakításával a termelékenység jóval hatékonyabbá és pontosabbá tehető a hagyományos kézi kialakításhoz képest. Az új technológiával kialakított betűtest, logó, vagy más alkatrész olyan pontos, hogy azonnal beépíthetővé válik. A Kft. meggyőződése, hogy minőségi, magas műszaki színvonalú termékeket a megfelelő humán háttéren kívül hosszútávon, csak hasonló kategóriába tartozó technikai- és technológiai megoldásokkal lehet biztonságosan előállítani.
A fejlesztés megvalósításához a FELIRAT REKLÁM Műhely Kft. 30.969.276Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A fejlesztés elszámolható összköltsége 56.462.158Ft, a támogatási intenzitás 54,85%. A fejlesztés a vállalkozás 9025 Győr, Új sor 66/b. szám alatti székhelyén kerül megvalósításra.
A cégről bővebb információ található a http://www.felirat.hu internetes oldalon.
 magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!