Pályázatok

Kedvezményezett neve: FELIRAT REKLÁM MŰHELY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Napelemes fejlesztés a FELIRAT REKLÁM MŰHELY Kft. telephelyén
A szerződött támogatás összege: 2 609 655 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 55 %
A projekt tartalmának bemutatása:
 A megvalósítási helyszín a FELIRAT REKLÁM MŰHELY Kft. telephelye. Az itt található épület tetejére kerül felszerelésre a napelemes rendszer. A pályázat célja a fosszilis energiafelhasználás és a villamos energia fogyasztás költségeinek nagymértékű csökkentése. A projekt keretében megvalósuló tevékenységek:
 Összesen 12,6kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése és üzembe helyezése megújuló energia előállítására.
A projekt befejezési dátuma: 2022.02.21.
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2021-03919

2018.08.10.
KÖZLEMÉNY
PROTOTÍPUS, TERMÉK-, TECHNOLÓGIA- ÉS SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS A FELIRAT REKLÁM MŰHELY KFT.-NÉL
A FELIRAT REKLÁM Műhely Kft-nél Uniós támogatásból prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés támogatása valósul meg. A Kft. jelentős árbevétel növekedést érhet el a projekt fejlesztési eredményének köszönhetően, értékesítése mind a hazai, mind az exportpiacon megvalósul, s jelentős és tartós növekedést biztosít a Felirat Reklám Műhely Kft. számára. A fejlesztés megvalósításához a vállalkozás 30,89Millió Ft támogatásban részesült.
A Felirat Reklám Műhely Kft. a GINOP-2.1.7-15-2016-01098 azonosító számú projekt keretében kifejlesztett egy olyan eljárást, amellyel a világító betűdobozok készítésének lassú, kézi folyamata kiváltható, a fejlesztés végeredménye egy technológiailag fejlett, gépesített eljárás. A projekt eredményeként a folyamat rövidebb idő alatt, kevesebb anyagráfordítással érhető el, s kiküszöböli a kézi eljárással járó hibaszázalékot is. Az új technológia innovatív, modern, gyors és nagyon pontos lézeres eljárással kiegészített speciális folyamat. A fejlesztés megvalósításához beszerzésre került egy ALB-04 UNI 180 betűpalást hajtogató gép, egy ALB-LW 400W típusú lézerhegesztő gép, valamint egy EPSON SC-S80610 nyomtató berendezés. A fejlesztés megvalósításával hazánkban egyedülállónak számító technológia jött létre a betűdobozkészítés területén, amellyel hatalmas előrelépést tett a Felirat Reklám Műhely Kft. a reklámiparban. A technológia kialakításával a termelékenység 8-10-szeresére nő, a hagyományos kézi kialakításhoz képest. Az új technológiával kialakított betűpalást olyan pontos, hogy a megfelelő ráhagyásokkal a betű frontoldalára kerülő plexi előlap azonnal beépíthetővé válik. A projekt keretében megvalósult a vállalkozás reklámkampánya, valamint marketing és üzleti tanácsadásra is sor került.
A fejlesztés megvalósításához a FELIRAT REKLÁM Műhely Kft. 30,89 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült., A támogatási intenzitás 54,73%. A fejlesztés a vállalkozás 9025 Győr, Kunszigeti út 19. szám alatti székhelyén kerül megvalósításra.
A projekt befejezési dátuma: 2018.04.30.
További információ kérhető:
FELIRAT REKLÁM Műhely Kft.
Cím: 9025 Győr, Új sor 66/b.
E-mail:
http://www.felirat.hu 
 magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


30 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!