Mi a közös a Karnaki templomban, egy hídban és egy trafós bójában? 2017.01.17.

Felirat Reklám Műhely Kft. - 2017. január 17.
Mi a közös a Karnaki templomban, egy hídban és egy trafós bójában, melyet a repülőversenyeknél is használnak? A megoldás: pilon
A pilon (pülón) görög eredetű szó, jelentése szerint: magas állvány, gerendatartó, támasztószerkezet. Az építészeti értelemben vett első "pülón" a Karnaki templom (El Karnak városában, Egyiplomban - wikipédia ). De a pilon fontos szerepet lát el a függőhidaknál is mint támasztószerkezet. A Lánchídon a lánc a pilon tetejéhez fut be (budai oldalon álló pilon, Lánchíd, Budapest -wikipédia). A repülőversenyeknél a pilonok a pálya részét képező trafós bóják, azaz "oszlopok" vagy "kapuk" (Red Bull Air Force 2008 Budapest - wikipédia).
Napjainkban reklámpilonoknak nevezik azokat az - akár több méteres - látványos és igényes, vállalati arculatot hirdető reklámeszközöket, az ún. totemoszlopokat, melyek messziről is feltűnőek és tartósan hirdetik az adott céget. Reklámszempontból tehát az egyik leghatékonyabb hirdető- és figyelemfelkeltő reklámhordozók, melyek elegáns megoldást jelentenek minden téren.
Világítással (LED), világítás nélkül, egy- vagy kétoldalas kivitelben is készülhetnek.
A Felirat Reklám Műhely Kft. a különféle pilonok és totemek gyártásában is nagy tapasztalattal rendelkező cég, amint azt az alábbi, aktuális referenciaképek (Aqua Hotel Termál, Armamaxa, Audi Hungaria Iskola, ADA) is mutatják.
 
 
 
Mi a közös a Karnaki templomban, egy hídban és egy trafós bójában? Mi a közös a Karnaki templomban, egy hídban és egy trafós bójában? Mi a közös a Karnaki templomban, egy hídban és egy trafós bójában? Mi a közös a Karnaki templomban, egy hídban és egy trafós bójában?

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!