Malom, katonai aláöltöző szett és reklámponyva egy szóval kifejezve: molinó 2017.01.30.

Felirat Reklám Műhely Kft. - 2017. január 30.
Malom, katonai aláöltöző szett és reklámponyva egy szóval kifejezve: molinó
A molinó jelentése spanyolul és angolul: gyár, daráló, malom, üzem, de mi természetesen nem ebben a jelentésében használjuk. Az alábbi képen az argentín Molino Forczlaz (Forclaz-malom) látható https://hu.wikipedia.org/wiki/Forclaz-malom
Nálunk többféle dologra is használják ezt a kifejezést: nyersvászon textilanyag, vászonkötéssel szőtt pamutszövet molinó, vagy az a meleg, kétrészes pamutruha, a katonai molinó, melyet az uniformis alá vesznek fel, tehát ennek már valóban van köze a molinó anyaghoz, a szónak ebben az értelmében véve.
A molinó reklámszempontból egy olyan hirdetési felület (reklámponyva), mely készülhet textilből, amennyiben beltéren helyezzük ki, vagy PVC-ből, ha kültéren használjuk, így vízálló tulajdonsága miatt az időjárás kedvezőtlen hatásainak maximálisan ellenáll, ezáltal élettartama a több évet is meghaladhatja.
A reklámponyva (molinó) tehát egy praktikus, egyszerű, látványos és ár-értékarányát tekintve az egyik legolcsóbb hirdetőeszköz, melyet molinó-textilre, vagy az adott igényekhez igazodóan különböző vastagságú PVC ponyvaanyagra nyomtatnak, ill. perforált építési hálóként digitálisan nyomtatnak kültéri és beltéri felhasználásra. Többnyire kiállításokon, standokon, nagy felületek beborítására használják, vagy kerítésre, korlátra, épület homlokzatára kifeszítve alkalmazzák, ezáltal nincs szükség külön állványra. Üzletek belsejében falakon elhelyezve ideiglenes reklámfelületként is könnyen kezelhetők. Általában fémgyűrűk vagy kötél, drótkötél segítségével történik a felszerelés, így akár kifeszíthető, lógatható, akár keretbe is helyezhető. Jelenleg nagyon népszerű a reklámiparban, mivel gyorsan és egyszerűen tudjuk általa eljuttatni információinkat.
A Felirat Reklám Műhely Kft. molinók gyártásában is nagy tapasztalattal rendelkezik. http://www.felirat.hu/sign/oriasnyomtatas.html
 
 

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!