Korábban sötétedik? - Akkor eljött a világító reklámeszközök ideje 2016.11.01.

2016. október 28. Kisalföld napilap
Az október 30-i óraátállítással áttérünk a téli időszámításra, így hajnalban hamarabb világosodik, délután pedig korábban sötétedik majd. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az Ön vállalkozásának is sötétségbe kell borulnia.
Miért mondana le arról, hogy a teljes nyitva tartási ideje alatt jól látható és könnyen megtalálható legyen az üzlete? Miért hagyná, hogy az évszakok határozzák meg vállalkozása forgalmát? Nem kell beletörődnie, hogy a korai sötétedés miatt szinte egyik napról a másikra csökkenjen a forgalma, hiszen egy modern, energiatakarékos világító reklámtáblával Ön az év 365 napján ott lehet a vásárlói szeme előtt.
Az elsősorban egyedi reklámeszközök és világító reklámok tervezésével, gyártásával foglalkozó Felirat Reklám Műhely több évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően jól ismeri a hazai reklámtábla trendeket, melyről a cég tulajdonosa, Varga Péter számolt be:
„A világító reklámtáblák mellett döntő vállalkozások száma évről-évre nő. A cégvezetők felismerik, hogy a marketingtevékenységük legalapvetőbb eleme, ha minden körülmények között láthatóak és könnyedén megtalálhatóak ügyfeleik számára. Ez a mai, korszerű világító reklámeszközökkel szinte bármekkora méretben, formában és színben költséghatékonyan kivitelezhető és ezzel évtizedekre biztosítják cégük igényes megjelenését.”
A Felirat Kft közel 25 éves reklámeszköz-gyártói tapasztalatával és folyamatosan fejlesztett, legmodernebb lézer-és CNC megmunkáló gépeivel, minőségi alapanyagok felhasználásával a legoptimálisabb megoldást nyújtja partnerei számára, melyet visszatérő megrendelőik nagy aránya is mutat. Ilyen visszatérő partnereik többek között a Borsodi Műhely, az IGM és a legtöbb építőipari beruházó és kivitelező cég, de időről időre újra megbízást kapnak oktatási intézményektől, múzeumoktól és közigazgatási szervektől is.
Látványos és különleges munkájuk volt például a szeptemberben megnyílt győri CASINO teljes külső-belső világító reklámeszközeinek, dekorációs elemeinek megvalósítása, de az AUDI Iskola belső táblarendszereit és homlokzati kóracél betűdobozait is határidőre elkészítették. A LEIER Irodaház világító betűdobozai és a mosonmagyaróvári AQUA Hotel Termál világító totemoszlopa is precíz munkát igényelt.
Munkájuk elismeréseként az évek során több díjat is elnyertek, 2005-ben ők lettek „Az év kisvállalkozása” a Kisalföldi Presztízs Díjon, de a 2015-ben elindított „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyprogramban is az elsők között pályáztak és nyerték el a cím használatát. Mindezek mellett továbbra is a visszatérő elégedett Partnerek jelentik a legnagyobb elismerést a Felirat Reklám Műhely számára.
 

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!