Felirat Reklám Műhely Kft. a térség elsőszámú reklámeszköz-gyártója 2017.01.10.

2016. december 19. Kisalföld napilap
Felirat Reklám Műhely Kft. a térség elsőszámú reklámeszköz-gyártója
 
A 25. születésnapját ünneplő Felirat Reklám Műhely számára a kezdetektől fogva fontos a társadalmi felelősség-vállalás, melynek részeként 2055 óta a Presztízs Társaság támogató tagja. A családi vállakozás az elmúlt évek során a térség kiemelkedő reklámeszköz-gyártójává nőtte ki magát. Sikerük titkának a magasan tartott minőséget, a szakértelmet és a folyamatos műszaki fejlesztést tartják. A cég Győr-Pinnyéd csendes zöldövezetében működteti európai színvonalú gyártói műhelyét, ahol országosan is egyedülállóan modern gépparkkal és tapasztalt kivitelezői csapattal valósítanak meg minden egyedi elképzelést. Számos kkv., hazai és nemzetközi nagyvállalat, valamint közigazgatási és oktatási intézmény választotta már partnerének a Felirat Reklám Műhely Kft.-t, melyek közül a legtöbben visszatérő megrendelői a vállalkozásnak. A megbízói elégedettségen túl munkájuk elismeréseként szmáos díjjal is büszkélkedhetnek: "Az Év Kisvállalozása" kategóriában Presztízs-díjat nyertek, az elsők között léptek a "Kamara Által Ajánlott Vállakozások" sorába, mely minősítést idén ismét kiérdemelték. Ezen túlmenően 2015 óta Bisnode AAA minősítéssel rendelkeznek, mely hitelesen igazolja, hogy a pénzügyileg legstabilabb hazai vállalkozások közé tartoznak.
"Az elismerések és díjak megszerzése, melyeket az elmúlt több, mint húsz év alatt kaptunk, nem cél volt számunkra, hanem mindig következmény. Következménye annak, hogy munkánkkal számtalan vállalkozás és intézmény korszerű, látványos és igényes megjelenését segítettük elő, mely a sikerhez vezető útnak egy fontos lépcsőfoka." - mondta el Varga Péter, a vállalkozás alapítója.
A Felirat Reklám Műhely december 15.-én, a Kamara Nyílt Napján vette át a fenállása 25. évére emlékező jubileumi oklevelet.
A Felirat Reklám Műhely Kft. csapatának néhány munkájába nyerhetünk betekintést a következőkben:
Szavak nélküli informálás és belső tér dekoráció - Audi Iskola
2015 és 2016 között számos külső és belső fejlesztés valósult meg az Audi Iskolában. Az épület belterében több, mint 140 helyiség tábláit és teljes körű irányítórendszert készített el a Felirat Reklám Műhely Kft. A fém távtartókkal, biztonságos ragasztással rögzített, UV nyomtatási technikával kivitelezett táblák információt nyújtanak az intézménybe érkezőknek. A látássérült és vak látogatókra gondolva az irányítórendszer elemei Braille-írással is informálnak, mely különlegessége, hogy az alaptáblával azonos színű, így a látókat nem zavarja az esztétikai élményben. Az Audi Iskola egyedi igényei alapján készültek taktilis térképek és falfestések is. Az épület külső homlokzatának dekorálására CNC technikával megmunkált kóracél betűdobozok szolgálnak.
Arculathű, jól felismerhető megjelenés - Győr-Moson-Sopron megye kormányhivatalai
A 2015-ös év egyik nagy projektje volt a megyei kormányhivatalok egységes arculatának megvalósítása, melynek keretein belül a Felirat Reklám Műhely Csornán, Győrben, Kapuváron, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Téten készített dekorációs eszközöket. A teljesség igénye nélkül a projekt részét képezték a feliratok, logók, matricás tolóajtók, cocodice plakátok és óriásmatricák. Az épületek külső megjelenését bejárati matricákkal, világító cégérekkel, kis és nagy homlokzati feliratokkal tették könnyen felismerhetővé és látványossá.
Hosszútávú reklámeszközökkel épül a brand - Solydent Fogászati Rendelő
A Solydent Fogászati Rendelő szintén a Felirat Reklám Műhely Kft.-t bízta meg épülete külső-belső megjelenésének egyedivé tételével. Munkájuk nyomán a Solydent belterét ezüst-fekete gravírozott lemez, homokszórt fóliadekoráció, falból kiálló kétoldalas mosdó jelzőtábla és dibond tábla díszíti. A rendelő Győrben az első között volt, a frontoldalon és a hátoldalon is világító plasztikus SOLYDENT betűkkel, melynek köszönhetően a cég sokkal feltűnőbb és dekoratívabb formát öltött. Az alumínium zártszelvényekből készült, kerámia burkolat mögé rejtett vázszerkezetnek, és a LED világításnak köszönhetően időtálló reklámeszköz öregbíti a rendelő hírnevét.
Felirat Reklám Műhely Kft. a térség elsőszámú reklámeszköz-gyártója Felirat Reklám Műhely Kft. a térség elsőszámú reklámeszköz-gyártója Felirat Reklám Műhely Kft. a térség elsőszámú reklámeszköz-gyártója

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!