Felirat Reklám Műhely biztos háttér a hazai reklámeszközgyártásban 2016.12.15.

2016.december 12. Kisalföld napilap
Felirat Reklám Műhely biztos háttér a hazai reklámeszközgyártásban
 
A hamarosan 25. születésnapját ünneplő Felirat Reklám Műhely számára a kezdetektől fogva fontos a társadalmi felelősség-vállalás, melynek részeként 2005 óta a Presztízs Társaság támogató tagja.
A családi vállalkozás a térség első reklámeszköz-gyártójává nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben. Sikerük titkának a magasan tartott minőséget, a szakértelmet és a folyamatos műszaki fejlesztést tartják.
A cég Győr-Pinnyéd csendes zöldövezetében működteti európai színvonalú gyártói műhelyét, ahol országosan is egyedülállóan modern gépparkkal és tapasztalt kivitelezői csapattal valósítanak meg minden egyedi elképzelést. Számos kkv, hazai és nemzetközi nagyvállalat, valamint közigazgatási és oktatási intézmény választotta már partnerének a Felirat Reklám Műhely Kft.-t, melyek közül a legtöbben visszatérő megrendelői a vállalkozásnak.
A megbízói elégedettségen túl munkájuk elismeréseként számos díjjal is büszkélhedhetnek: 2005-ben "Az Év Kisvállalkozása" kategóriában Presztízs-díjat nyertek, 2015-ben pedig az elsők között léptek a "Kamara Által Ajánlott Vállalkozások" sorába, mely minősítést idén ismét kiérdemelték.
"Az elismerések és díjak megszerzése, melyeket az elmúlt több, mint húsz év alatt kaptunk, nem cél volt számunkra, hanem mindig következmény. Következménye annak, hogy munkánkkal számtalan vállalkozás és intézmény korszerű, látványos és igényes megjelenését segítettük elő, mely a sikerhez vezető útnak egy fontos lépcsőfoka." - mondta el Varga Péter, a vállalkozás alapítója.
A Felirat Reklám Műhely december 15.-én, a Kamara Nyílt Napján veszi át a fennállása 25. évére emlékező jubileumi oklevelet.
 
 
 
 
 
 

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!