Elismerések, díjak

Az elismerések és díjak megszerzése, amiket az elmúlt évtizedek alatt kaptunk, nem cél volt számunkra, hanem mindig következmény. Következménye annak, hogy olyan vállalkozásokat segítettünk a sikerhez, mint a Tiéd. Kreatívan, lelkesen, kitartó munkával.
Köszönjük!
 
A FELIRAT Reklám Műhely Kft. 2017-ben is a 0,63% legmegbízhatóbb magyarországi cégek sorában a nemzetközi BISNODE legmagasabb, AAA szintű elismerése alapján. 
Vargáné Lascsik Andrea és Varga Péter ügyvezetők idén, 2017-ben is kiérdemelten vehették át a legmagasabb szintű, AAA nemzetközi cégminősítő Bisnode oklevelet, mely szerint a Felirat Reklám Műhely Kft. továbbra is a legelismertebb, legmegbízhatóbb, leghitelképesebb magyar vállalatok között szerepel.

A svéd BISNODE céget 1989-ben alapították és 18 országban van jelen, köztük hazánkban, és értékeli a cégeket három szinten (A, AA, és AAA), melyet eddig a magyar cégek 10%-a teljesített, köztük a Felirat Reklám Műhely Kft. is jelen van.
Magyarországon 1996 óta kaphatnak a vállalatok üzleti stabilitásukra vonatkozóan Bisnode-tanúsítványt, mely piaci megbízhatóságukat, korrekt pénzügyi helyzetüket európai szinten igazolja.
A Felirat Reklám Műhely Kft. elsőre elnyerte a legmagasabb AAA szintű elismerést 2012-ben, ezáltal a 0,63% legmegbízhatóbb magyarországi cégek sorában szerepel már az 5. éve.
A svéd BISNODE objektív módon, szigorú szakmai szempontok alapján értékeli a vállalatokat, nemzetközi szakértők bevonásával vizsgálja üzleti hátterüket.
A Felirat Reklám Műhely KFt. a jövőben is arra törekszik, hogy a 21. században a legmegbízhatóbb vállalatok között stabil piacszereplő maradjon.
AAA BISNODE-referenciánkról a bisnode.hu oldalon tájékozódhat, kaphat bővebb tájékoztatást.
   ISO 9001 Minőség Irányítási Rendszer - 2004-óta
A MIR-ről:
„A kidolgozott és összetett üzleti folyamatok megléte döntő módon befolyásolja a termékek és szolgáltatások minőségét. Az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerek ezért minden ágazatnak és minden vállalatnak megfelelnek, a frissen alapított cégektől egészen a multinacionális vállalatokig. Folyamatközpontúsága miatt az ISO 9001 szerinti hitelesítés figyelembe veszi az Önök vállalatának speciális követelményeit és távlatait. A rendszer a folyamatos fejlesztési folyamat (Continous Improvement Process, CIP) által gondoskodik az állandó fejlődésről.”
 
  Kamara által ajánlott vállalkozás védjegy - 2015
A védjegyről:
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara védjegyprogramot hirdetett 2015-ben, melyben megbízható, ajánlható vállalkozásokat kerestek. Első évben a pályázók közül 52 vállalkozás szerezte meg ezt a bizalomkeltő ajánlást, amely címet 2016-ban használhatnak.
Cégünket 2015. óta folyamatosan, évről-évre e cím használatára jogosultnak minősítette a GYMS megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 
 
     Kisalföldi Presztízs-díj; Az év kisvállalkozása kategóriában – 2005
A díjról:
A Presztízs-díj a megye vállalkozásainak teremt lehetőséget a megmérettetésre, egy rangot jelentő elismerés megszerzésére. Szammer István, a Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója az első díjátadó előtt így nyilatkozott:
„A helyi piacon érdekelt vállalkozások számára teremt megmérettetési lehetőséget a Presztízs-díj, amelyet az a cégvezető, illetve cég kaphat meg, amely a legjobb eredményt érte el, a legtöbbet tette környezetének fejlesztéséért. Ez egyfajta verseny lenne a megye vállalkozásai között. Ilyen elképzelések már voltak az országban, de mi – a díj alapítói – a korábbiakkal szemben, amikor egy szűk kör nem elsősorban szakmai szempontok alapján döntött a díjazottak kiválasztásáról, olyanoknak szeretnénk díjat adni, akik valóban megdolgoztak a sikerért.”
 magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!