CSR

Mi, a Felirat Reklám Műhelynél a mindennapi munkánkat azért végezzük olyan szenvedéllyel, mert tudjuk, hogy tevékenységünk és termékeink a megrendelőink számára pozitív változásokat hoznak. Legyen szó egy esztétikus belső tér kialakításáról, vagy értékesítésösztönző reklámeszközök legyártásáról, jó érzéssel tölt el bennünket, hogy partnerünk épül, szépül, fejlődik.
 
Azonban felismertük, hogy környezetünkben más formában is tudunk pozitív változásokat előidézni. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a vállalati felelősségvállalásra. Ez megnyilvánul termékeink előállítása kapcsán, tevékenységünk környezettudatos szervezésében, valamint több helyi intézmény és alapítvány támogatásában is.
CSR tevékenységünk kiterjedt, állandó jelleggel az alábbi intézményeket támogatjuk pénzügyileg és termékeinkkel:
 
 Méhecske Közhasznú Alapítvány
A Méhecske Közhasznú Alapítvány, 2007-ben jött létre, azért, hogy támogassa az egészségügyi és szociális okok miatt nehéz helyzetbe került gyermekeket, családokat, felkarolja az idős, magányos embereket.
 
  Gézengúz Alapítvány
A Gézengúz Alapítványt 1990-ben alapította Dr. Schultheisz Judit gyermekorvos a koraszülött, idegrendszeri sérült, veszélyeztetett fejlődésmenetű gyermekek családcentrikus, koragyermekkori intervenciós, egészségügyi ellátásáért. Missziójuk a komplex – több módszert alkalmazó- ellátási feltételek folyamatos biztosítása a kórházakból, alapellátásból hozzájuk beutalt koraszülöttek, csecsemők, kisgyermekek és családjaik számára.
 
  Arrabona Evezős Klub
Az Arrabona Evezős Klub 2011. tavaszán alakult Győr addig egyetlen evezős klubjából kiválva, abból a célból, hogy lehetőséget adjon a fogyatékkal élők (mind a szellemi fogyatékkal élők, mind a mozgássérültek) társadalmi elfogadottságának elősegítésére, integrációjuk előmozdítására az egészséges sportolók közé, valamint hogy az evezést népszerűsítse a városban és Győr térségében.
 magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!