A FELIRAT REKLÁM MŰHELY KFT. HÍRLEVÉL KÜLDÉSE CÉLJÁBÓL KEZELT ADATBÁZISÁNAK ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

 1. Adatkezelő neve: FELIRAT Reklám Műhely Kft.
2. Adatkezelő címe: 9025 Győr, Újsor 66/B.
3. Elérhetőség: +36 96 618 020 |
4. Az adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a Felirat Reklám Műhely hírlevelére feliratkozottak (a továbbiakban együttesen: Feliratkozottak) önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján a Felirat Reklám Műhely hírlevelére feliratkozásához kapcsolódóan.
5. Az adatkezelés jogalapja: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
6. A kezelt adatok köre: A Feliratkozó által a hírlevélre feliratkozás során kötelezően megadott adatok: név, email cím
7. Az adatkezelés célja: A Feliratkozó által megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a Feliratkozó adatainak nyilvántartása, számára releváns információk küldése hírlevél formájában. Az adatokat az Adatkezelő felhasználhatja statisztikai célokra. Az adatok ilyen célú felhasználását a Feliratkozó – leiratkozással – megtilthatja. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használhatja, azonban jogosult azokat az Adatkezelő által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Feliratkozó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.
8. Az adatkezelés időtartama: A Feliratkozó által megadott adatok tárolására Adatkezelő a Feliratkozott hozzájárulásának visszavonásáig jogosult.
9. Személyi adatokban bekövetkezett változás bejelentése: A személyes adatokban bekövetkezett változást a Feliratkozó 15 napon belül, elektronikus úton az e-mail címen keresztül Adatkezelőnek jelezni köteles.
10. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége: Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Feliratkozó előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.
11. A Feliratkozók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban: Személyes adatai kezeléséről a Feliratkozók tájékoztatást kérhetnek. Az Adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett.
12. Jogérvényesítési lehetőségek: A Feliratkozó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is.
Felirat Reklám Műhely Kft.
 
Győr, 2016.06.20.
A cookie beállításokat jelenleg az oldal tetején lévő cookie-k kezelése sávban tudja megadni.

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


30 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!