2017-ben továbbra is a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" a Felirat Reklám Műhely Kft. 2016.12.09.

Győr, 2016. december  09.
2017-ben továbbra is a ”Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” a Felirat Reklám Műhely Kft.
 
Idén is folytatja a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE programot. A díjak átadására a Kamara székházában került sor 2016. november 28-án, immár második alkalommal. Az elismerő tanúsítványokat 67 vállalkozás képviselője vehette át, ebből 44 vállalkozás a tavaly elnyert védjegyét újította meg, 23 vállalkozás pedig első védjegyét nyerte el.
A program célja egy olyan üzleti közösség és cégadatbázis létrehozása, melyet az etikus üzleti működés és kölcsönös bizalom határoz meg. A Kamara elsősorban ezeket a tagvállalkozásokat fogja ajánlani az adatbázisán keresztül a hozzá forduló hazai és külföldi partnereknek. Így ez a minősítés felgyorsítja az üzleti bizalom kiépítését és tovább növelheti a vállalkozások ismertségét. A szakmai zsűri több szempontból is „átvilágítja” a pályázatokat benyújtó vállalkozásokat. Vizsgálja például a cég piaci helyzetét, vevők és munkatársak elégedettséget, cégben dolgozók szakmai felkészültségét és továbbképzését, valamint környezetvédelmi és karitatív tevékenységét is.
A bizottság évente felülvizsgálja döntését a benyújtott pályázatok alapján, s mivel a fenti szempontoknak ismételten megfelelt a győri Felirat Reklám Műhely, ezzel idén megújíthatta tavaly elnyert védjegyét. Az elismerő tanúsítványt Vargáné Lascsik Andrea, a Felirat Reklám Műhely egyik ügyvezetője vette át.
Az év végén – december 15-én – újabb elismerést vehet át a Felirat Reklám Műhely: fennállásuk 25. évfordulója alkalmából jubileumi oklevelet kapnak a megyei Iparkamarától.
 
2017-ben továbbra is a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" a Felirat Reklám Műhely Kft. 2017-ben továbbra is a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" a Felirat Reklám Műhely Kft. 2017-ben továbbra is a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" a Felirat Reklám Műhely Kft. 2017-ben továbbra is a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" a Felirat Reklám Műhely Kft.

magas színvonalú gyártás minőségi alapanyagokkal
folyamatos műszaki innováció
korrekt üzletmenet, széleskörű, elégedett ügyfélkör


25 év reklámgyártási tapasztalat

igényekhez optimalizált látványos megoldások, rugalmasság
saját gyártói háttér
hosszú távú garancia az elvégzett munkákra

Neked is számít a vállalkozásod arculata? Szeretnéd tudni, hogyan lehet vállalkozásod folyamatosan látható a piacon?
Ha igazán ötletes tippeket szeretnél és nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatainkról, akkor iratkozz fel most a hasznos tippjeinkre!

Kérd Te is a hasznos tippeket!

Rendszeresen elküldjük Neked a legújabb tippeket, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársaid közül!